ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2018-02-22T22:38:27+00:00

Αναλύσεις τροχαίων ατυχημάτων

Τεχνικές εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης

Οι συγκρούσεις οχημάτων δυστυχώς είναι ένα άσχημο μέρος της πραγματικότητας. Η χώρα μας κατέχει την υψηλότερη θέση θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στην Ευρώπη με το μεγαλύτερο ποσοστών εξ’ αυτών θύματα νεαρής ηλικίας. Συχνότερες αιτίες στο τροχαιο ατυχημα είναι η μέθη, μη χρήση ζώνης και κράνους.

Ένα θανατηφόρο ατύχημα σίγουρα είναι ένα βαρύ γεγονός για το οικογενειακό περιβάλλον όπου κανένα χρηματικό ποσό δε θα αντικαταστήσει την απώλεια ενός ανθρώπου. Παρ’ όλα αυτά οι οικονομικές επιβαρύνσεις που θα προκύψουν από την απώλεια αυτή, πρέπει να καλυφθούν από μια αποζημίωση.

Στο τροχαίο δυστύχημα πρέπει να ειδοποιηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται ένας πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων καθώς, ίχνη και στοιχεία που υπάρχουν στο σημείο σύγκρουσης είναι καθοριστικής σημασίας και πρέπει να καταγραφούν για να αποδείξουν την υπαιτιότητα ή μη των εμπλεκομένων.

Μετ;a από την συλλογή στοιχείων και τον σχηματισμό δικογραφίας ο αναλυτής τροχαίων ατυχημάτων συντάσσει την τεχνική του έκθεση για να την καταθέσει στο ποινικό και αστικό δικαστήριο.

Εξειδικευμένες γνώσεις

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

  • Ανάλυση ταχογράφου

  • Ψηφιακή αναπαράσταση

  • Ψηφιακή προσομοίωση

  • Υπολογισμός ταχύτητας οχημάτων