Αναλύσεις τροχαίων ατυχημάτων 2018-02-02T21:15:16+00:00

Project Description

Αναλύσεις τροχαίων ατυχημάτων

Τεχνικές εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης

Brief

Οι συγκρούσεις οχημάτων δυστυχώς είναι ένα άσχημο μέρος της πραγματικότητας. Η χώρα μας κατέχει την υψηλότερη θέση θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στην Ευρώπη με το μεγαλύτερο ποσοστών εξ’ αυτών θύματα νεαρής ηλικίας. Συχνότερες αιτίες στο τροχαιο ατυχημα είναι η μέθη, μη χρήση ζώνης και κράνους.

Ένα θανατηφόρο ατύχημα σίγουρα είναι ένα βαρύ γεγονός για το οικογενειακό περιβάλλον όπου κανένα χρηματικό ποσό δε θα αντικαταστήσει την απώλεια ενός ανθρώπου. Παρ’ όλα αυτά οι οικονομικές επιβαρύνσεις που θα προκύψουν από την απώλεια αυτή, πρέπει να καλυφθούν από μια αποζημίωση.

Στο τροχαίο δυστύχημα πρέπει να ειδοποιηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται ένας πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων καθώς, ίχνη και στοιχεία που υπάρχουν στο σημείο σύγκρουσης είναι καθοριστικής σημασίας και πρέπει να καταγραφούν για να αποδείξουν την υπαιτιότητα ή μη των εμπλεκομένων.

Μετ;a από την συλλογή στοιχείων και τον σχηματισμό δικογραφίας ο αναλυτής τροχαίων ατυχημάτων συντάσσει την τεχνική του έκθεση για να την καταθέσει στο ποινικό και αστικό δικαστήριο.

  • Print Design Services

  • Content Marketing

  • PPC Advertising